Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Opleiders in Mens en Maatschappij

Radboud In'to Winterschool | Werk aan je intercultureel bewustzijn!

Een nieuw jaar, een frisse nieuwe start? Radboud in'to Languages, onderdeel van de Radboud Universiteit, biedt verschillende cursussen om je taal- en communicatievaardigheden te verbeteren of optimaal samen te werken in een multicultureel team.

 

Taal- en Communicatievaardigheden

Ben je aan het (her)oriënteren op werk, dan is investeren in je taal- of communicatievaardigheden altijd een slimme keuze. Maar ook als je nog helemaal gelukkig bent in je huidige baan, loont het om beter te worden in taal of communicatie. Wie een sterk communicatief register bezit, kan zich helder en overtuigend uitdrukken en zo verbindingen aangaan en daarmee professionele doelen halen en successen boeken. Bij Radboud In'to Languagues kun je bijvoorbeeld terecht voor een cursus: 

Vergroten van multicultureel bewustzijn

Intercultureel bewustzijn is een onmisbare kerncompetentie voor iedereen die inclusief en efficiënt wil werken binnen een multicultureel team. Als je voorbij culturele diversiteit kunt communiceren, ontstaat er naast wederzijds begrip ook meer teamgevoel en kom je samen echt verder. Met onderstaande inzichten creëer je een plezierig samenwerkingsklimaat, waarin iedereen tot zijn recht komt. Radboud In'to Languagues biedt vanaf 29 januari a.s. de volgende cursus aan: 

Over Radboud In'to

Radboud In'to Languagues helpt professionals, academici, studenten, onderwijsinstellingen, gemeentes, ziekenhuizen en bedrijven om beter te communiceren. Zij verzorgen trainingen in 18 talen, communicatietrainingen, vertaal- en redactiewerkzaamheden en we geven coaching en advies. Ook ontwikkelen zij scholingstrajecten voor docenten, denk hierbij aan de ‘Opleiding tot docent NT2’ of ‘Classroom English’.  Meer informatie over Radboud In'to is hier te vinden.