Sponsorbeleid

RadboudCSW steunt acties van relaties die zich inzetten voor een goed doel. RadboudCSW bepaalt per sponsoractiviteit een passend bedrag en op welke manier communicatie hierover plaatsvindt. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. 

Op dit moment sponsoren we de volgende activiteiten: 

Beweegtuin en beweegroute Pro Persona

Dankzij donaties kan Pro Persona de ‘beweegtuin’ en  ‘beweegroute’ op het park in Wolfheze realiseren! Twee sportfaciliteiten die toegankelijk worden voor dorpsbewoners, cliënten, familie, medewerkers en recreanten. Voor de cliënten op het Pro Persona Park resulteert dit in een mogelijkheid tot deelname, binnen de vertrouwde omgeving, aan de samenleving.  

 

 

Het Beterboek

Het RadboudCSW neemt deel aan het maatschappelijke zorgproject "Het BeterBoek" voor de kinderafdeling en dagbehandeling van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis en het Radboudumc te Nijmegen.

Een ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpende gebeurtenis. Zeker voor heel jonge kinderen. Een goede 

voorbereiding en begeleiding kunnen veel angst en onzekerheid wegnemen. Het BeterBoek helpt hierbij.

Kinderen die opgenomen of behandeld worden krijgen gratis Het BeterBoek uitgereikt.

Geef me de vijf

Theatergezelschap De Stilte, de Lindenberg en het RadboudCSW sloegen de handen ineen met de actie ‘Geef me de vijf’. Het doel was om kinderen gratis de voorstelling “Bosch in bed” te laten bijwonen; kinderen uit gezinnen waar onvoldoende geld is voor culturele uitstapjes als deze. De Stilte initieerde de actie, de Lindenberg organiseerde het en het RadboudCSW betaalde 5 entreekaarten. Hierdoor konden 5  kinderen, die misschien niet zo snel in contact komen met kunst en cultuur, genieten van een prachtige voorstelling.

Klik hier voor de website en/of kijk onderstaande korte impressie

 

 

Een kroon voor een kanjer

Een spannend kinderboek dat ook de resultaten van wetenschappelijk onderzoek naar dyslexie bevat: gedragswetenschapper Liesbeth Tilanus wilde dat mogelijk maken met crowdfunding. Inmiddels is het doel, mede dankzij een donatie van het RadboudCSW, bereikt.  Het kinderboek ‘Een kroon voor een kanjer’ is gepubliceerd.