Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Postacademisch Onderwijs voor een Veerkrachtige Samenleving

Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Wij zijn het Radboud Centrum Sociale Wetenschappen, Opleiders in Mens & Maatschappij. Al meer dan 20 jaar verzorgen wij postinitiele (BIG-)opleidingen voor gedragswetenschappers.

Wij hebben een sterke focus op kwaliteitszorg en werken continu aan het ontwikkelen en verbeteren van onze opleidingen. Door onze verbondenheid aan de universiteit zitten wij dicht op de ontwikkeling van nieuwe kennis. Door deze kennis te vertalen naar praktische inzichten vormen wij de schakel tussen de wetenschap en de praktijk. Het Radboud Centrum Sociale Wetenschappen is een persoonlijke organisatie, wij hechten veel waarde aan een goede samenwerking en een open sfeer. 

Opleiders in Mens & Maatschappij

Ons centrum creëert een krachtige en inspirerende leeromgeving door (wetenschappelijke) kennis en praktijkervaring te combineren. Dit doen wij door intensief samen te werken met ruim tweehonderd praktijkinstellingen en ervaren en bevlogen docenten afkomstig uit praktijk en wetenschap. Bij het Radboud Centrum Sociale Wetenschappen dagen we je uit om het beste uit jezelf te halen. Dit is wat ons opleiders in Mens & Maatschappij maakt.