Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Postacademisch Onderwijs voor een Veerkrachtige Samenleving

Drs. Sanne Kriens

"De beste manier om iets te leren is er les in te geven" 

- Drs. Sanne Kriens, plaatsvervangend hoofdopleider van de postacademische opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog -

Drs. Sanne Kriens

Drs. Sanne Kriens is naast plaatsvervangend hoofdopleider van de Nijmeegse Gz-opleiding ook Klinisch psycholoog/psychotherapeut en P-opleider bij HSK groep / Mentaal Beter een grote landelijke GGZ instelling. Opleiden houdt je scherp, het werkt verbindend en geeft je visie richting. Daarom doet Sanne het graag. Ook geeft zij supervisie en is zij actief lid bij de VGCt (registratiecommissie). Als Sanne Kriens niet aan het werk is, zit zij graag op het water. Niks is voor haar rustgevender dan zeilend het mooie Nederlandse landschap te ontdekken. 

Visie op de beroepsgroep

Drs. Sanne Kriens: 'In onze opleiding passen we de nieuwste wetenschappelijke inzichten toe, zowel didactisch als inhoudelijk. Onze bevlogen docenten vormen de opleideling tot een professionele gz-psycholoog, die de vele wetenschappelijke aspecten, verweven met de praktijk, kan onderkennen en kritisch beschouwen. Als enige in Nederland leiden wij expliciet op vanuit het levensloopperspectief. Wij vinden dat deze opzet het meest recht doet aan het generieke karakter van de huidige praktijk gz-psycholoog. We bieden daarnaast steevast een programma op maat: er is volop ruimte voor de specifieke wensen van de opleidelingen en de verschillende praktijkinstellingen.'

Opleidingen en cursussen

Sanne Kriens is verbonden aan de volgende opleidingen en cursussen:

Wetenschappelijke publicaties

Lees meer over de wetenschappelijke publicaties van drs. Sanne Kriens. 

----------------------

Blijf op de hoogte! 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de Gz-opleiding? Schrijf je dan in voor onze gepersonaliseerde nieuwsbrief. Hierin vind je altijd:

  • Een interessant interview met een zorgprofessional, zoals drs. Sanne Kriens

  • Overzichtsagenda met al ons geaccrediteerd bij-en nascholingsaanbod

  • Exclusieve uitnodigingen en speciale aanbiedingen

  • En nog veel meer…

Schrijf je in voor de RadboudCSW Nieuwsbrief