Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Postacademisch Onderwijs voor een Veerkrachtige Samenleving

Nieuws

RITHA

11 December 2023: Conference Gifted and Talented Education: How to obtain Equity, Excellence and Sustainability

27/11/2023
De Radboud Universiteit en Radboud International Training on High Ability (RITHA) organiseren de online conferentie Gifted and Talented Education: How to Obtain Equity, Exllence and Sustainability
RITHA

11 December 2023: Conference Gifted and Talented Education: How to obtain Equity, Excellence and Sustainability

15/11/2023
Radboud University and the Radboud International Training on High Ability (RITHA) is organizing an online conference in cooperation with the UCSI University in Malaysia.

Opleiding tot Schoolpsycholoog start per 2024 jaarlijks in Nijmegen

10/11/2023

Om tegemoet te komen aan de scholingsbehoefte van gedragswetenschappers in het onderwijs start de Nijmeegse postacademische opleiding tot Schoolpsycholoog vanaf 2024 jaarlijks met een opleidingsgroep. Voorheen was de opleiding tweejaarlijks.

Erkenning psychologische BIG-opleidingen SPON/RadboudCSW verlengd met vijf jaar

01/09/2023
Op 21 augustus heeft het ministerie VWS bekrachtigd dat de opleidingen tot gezondheidszorgpsycholoog, psychotherapeut en klinisch psycholoog van het Radboud Centrum Sociale Wetenschappen (RadboudCSW) en Stichting Psychologische vervolgOpleidingen Nijmegen (SPON) voldoen aan de wettelijke vereist

Radboud Universiteit start cursus Onderwijsinnovatie voor toekomstgerichte onderwijsprofessionals

29/08/2023
Het onderwijs is voortdurend in ontwikkeling. Maar hoe werk je toekomstgericht aan de schoolorganisatie? De nieuwe cursus Onderwijsinnovatie: Praktijk en theorie van Waardenvol Innoveren in het Onderwijs benadert innovatie als een creatief proces.
Radboud Recharge

De cruciale rol van LLO in een turbulente maatschappij

23/08/2023 - door: Radboud Recharge
'Wie kent niet het gevoel van triomf wanneer je iets nieuws leert en een vaardigheid onder de knie krijgt? Het belang van je blijven leren en ontwikkelen gedurende je hele leven kan niet worden overschat.

Radboud Universiteit start vervolgcursus CGT bij behandeling van mensen met licht verstandelijke beperking

23/08/2023
Iedereen in Nederland heeft recht op passende zorg en ondersteuning, maar de werkelijkheid is vaak anders. Hoe zet je cognitieve gedragstherapie (CGT) succesvol in bij behandeling van jongeren en volwassenen met een licht verstandelijke beperking (LVB)?

Jan Derksen opent Leven Lang Ontwikkelen Week met lezing over narcisme op de werkvloer

24/07/2023
Op 23 oktober opent emeritus hoogleraar Jan Derksen de Leven Lang Ontwikkelen Week met een lunchwebinar over hoe gezond om te gaan met de eigen narcistische fantasieën op de werkvloer. Tijdens deze webinar vertelt Jan hoe je in psychologisch opzicht, levend in een narcistische cultuur, gezond ku
AMID

Sara Kinsbergen appointed Professor in the field of the Citizens’ Role in Sustainable Development

10/07/2023

On 1 July 2023, Sara Kinsbergen was appointed Professor in the field of the Citizens’ Role in Sustainable Development at the Faculty of Social Sciences.

AMID

Sara Kinsbergen benoemd tot hoogleraar op het gebied van de rol van burgers in duurzame ontwikkeling

06/07/2023

Sara Kinsbergen is per 1 juli 2023 benoemd tot hoogleraar op het gebied van de rol van burgers in duurzame ontwikkeling aan de faculteit der Sociale Wetenschappen.

Pages

Subscribe to Nieuws