Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Postacademisch Onderwijs voor een Veerkrachtige Samenleving

De website van het Radboud Centrum Sociale Wetenschappen (RCSW) wordt verhuisd! Het merendeel van de informatie is vanaf heden beschikbaar op https://ru.nl/rcsw.

Sommige zaken (zoals de meeste formulieren) blijven nog een tijdje alleen beschikbaar op de oude website.

Onze excuses voor als je het gevoel krijgt heen-en-weer gestuurd te worden tussen de oude en de nieuwe website!

Willem Elbers opent Leven Lang Ontwikkelen Week met lezing over draagvlak voor duurzaamheid

Op 8 juni opent sociaal wetenschapper Willem Elbers de Leven Lang Ontwikkelen Week (12 tot en met 16 juni) met een gratis lunchlezing over duurzaamheid en communities. Elbers staat ook aan het roer van de AMID Community Building, een innovatief programma dat bedrijven begeleidt om te werken vanuit de Sustainable Development Goals (SDG's). Via het gouden recept van wat ook maatschappelijke bewegingen als MeToo en Black Lives Matter zo succesvol maakt: ‘change from within and below’. Zo helpt hij nu met zijn team farmacieconcern Johnson & Johnson bij het opzetten van een SDG-gemeenschap.

In zijn inspiratiesessie neemt Elbers je mee in de wereld van community building en vertelt hij hoe communities aanjager kunnen zijn van de verduurzaming van organisaties.Dit webinar is, net als onze andere webinars, online te volgen via onze livestream.

Meld je aan

Leven Lang Ontwikkelen Week

Online webinars

Tijdens de Leven Lang Ontwikkelen Week week volg je geheel kosteloos en vrijblijvend korte webinars van een halfuur over verschillende cursussen, trainingen en opleidingen voor professionals van de Radboud Universiteit. Het volledige programma, met onder andere webinars over Organisatieontwikkeling & gedragsverandering, Positieve Psychologie, Hoogbegaafdheid en Ruimte voor bewegen,  bekijk je op deze pagina. Alle webinars worden online gegeven, zodat je vanaf thuis, je werkplek of zelfs onderweg mee kan luisteren. Zien we jou in de Leven Lang Ontwikkelen Week?

Zin in een leven lang ontwikkelen?

Wist je dat het vanaf 1 maart 2022 mogelijk is om STAP-budget aan de vragen bij Rijksoverheid? Deze subsidie van € 1000,- per jaar geeft werkenden en werkzoekenden de mogelijkheid zich verder te scholen en te ontwikkelen, om zo flexibel te blijven op de arbeidsmarkt. Je kunt het STAP-budget gebruiken voor verschillende cursussen en trainingen van de Radboud Universiteit! Zes keer per jaar heb je de mogelijkheid om STAP-budget aan te vragen. Een mooie kans om jezelf uit te dagen en iets nieuws te leren! Volg het stappenplan op de website om het STAP-budget aan te vragen.