Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Opleiders in Mens en Maatschappij

RadboudCSW Verhuist | Onze verhuisdatum is bekend!

De bouw van ons nieuwe Maria Montessorigebouw vordert, zelfs tijdens deze coronacrisis. Afgelopen zomer werd er volop doorgewerkt, en de opleverdatum van het gebouw staat nog steeds op 1 oktober a.s. Dan zal er allereerst gestart worden met het inrichten van de publieksruimtes en de kantoren. Onze verhuizing is gepland voor 6-10 november. De opleidingsactiviteiten blijven nog tot eind 2020 plaatsvinden in het gebouw aan Toernooiveld 5.

Onderstaande bouwupdate geeft een overzicht van de werkzaamheden en voorbereidingen die getroffen worden. In deze aflevering krijgen we van drie experts antwoord op de meest gestelde vragen, zoals: ‘Wat is de insteek van het Grand Café?’ ‘Wat betekent de naam van het gebouw?’ en ‘Wie wordt mijn buurman of buurvrouw?’ Aan het woord komen: Nienke Flederus, studentassessor FSW, Michiel Kompier, decaan FSW en Steffi van Tilborg, medewerker marketing en communicatie FSW. 

Meer weten over onze nieuwbouw?

De Radboud Universiteit werkt aan een moderne campus in een groene, parkachtige omgeving. In het nieuwe Maria Montesorrigebouw bevinden zich voor het eerst alle sociale wetenschappen onder één dak. In het gebouw is plaats voor onderwijs, onderzoek en het ondersteunend personeel: zo kan er een optimale uitwisseling plaatsvinden. Meer algemene informatie over de nieuwbouw van ons nieuwe gebouw vind je hier. De Faculteit Sociale Wetenschappen geeft regelmatig bouwupdates