Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Opleiders in Mens en Maatschappij

Leerklimaat stimuleren? Vraag een opleidingsplaats aan voor 1 maart a.s.

Wil je het leerklimaat binnen jouw instelling ook in 2022 blijven stimuleren? Op de hoogte blijven van de state-of-the-art kennis binnen uw specifieke zorgdomein? En een significante bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de toekomstige beroepsgroep? Vraag dan zo spoedig mogelijk de gewenste opleidingsplaatsen aan – bijvoorbeeld voor de opleiding tot Orthopedagoog-Generalist of het programma van Plan Connectie. Aanmelden doe je vóór 1 maart 2021. 

Opleidingsplaats aanvragen

Nog niet bekend met de aanmeldprocedure? Bekijk dan eerst het stappenplan. Om een opleidingsplaats aan te vragen moet je ingelogd zijn. Log hier in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Heeft u nog geen account? Maak dan hier een nieuw account aan. Vraag vervolgens hieronder uw opleidingsplaats aan.

  Opleidingsplaats aanvragen  

Opleiden tot orthopedagoog-generalist?

Vanaf 2019 biedt het RadboudCSW in samenwerking met RINO Zuid ook de opleiding tot Orthopedagoog-generalist aan. Ook voor deze opleiding kun je opleidingsplaatsen aanvragen voor 2022. Meer informatie over de opleiding vind je hier.

Waarom is het belangrijk dat je je voor 1 maart aanmeldt?

De sluitingsdatum voor de aanvraag van opleidingsplaatsen is 1 maart aanstaande. Aanvragen die wij ná 1 maart 2021 ontvangen kunnen we in veel gevallen nog wel plaatsen in onze groepen, maar kunnen wij niet meer opgeven voor de opleidingssubsidie vanuit VWS, de zogenaamde beschikbaarheidsbijdrage 2022. We vragen je bij de aanmelding ook heel specifiek aan te geven of je voor de gz-opleiding gebruik wilt maken van een of meer Plan Connectie plaatsen (zie hierna voor meer informatie).

Wil je dit jaar nog opleiden? 

Als je niet kunt wachten met de start van een gz-opleidingsplaats tot 2022 dan kunt u ook nog een na-aanmelding doen voor de gz-opleiding die september 2021 van start gaat. Let op! Dit zijn plaatsen zonder beschikbaarheidsbijdrage. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus reageer snel.

Heb je al een kandidaat die je wil aanmelden?        

Klik hier voor het aanmelden van een kandidaat.

Plan Connectie verbindt jouw organisatie aan pas afgestudeerd toptalent.

Plan Connectie is een - voor Nederland op dit moment unieke - competentiegerichte overgang tussen de selectieve masteropleiding Gezondheidszorgpsychologie van de Radboud Universiteit en de gz-opleiding van SPON. Om Plan Connectie actief te stimuleren, reserveert het SPON 36gz-opleidingsplaatsen specifiek voor Plan Connectie tegen een gereduceerde opleidingsprijs: de korting bedraagt 12,5%!

Kijk voor meer informatie op onze website.

Vragen aanmeldprocedure of Plan Connectie?

Heb je vragen over de procedure of wil je hulp bij het invullen van de digitale formulieren? Neemt u dan contact op met opleidingscoördinator Nina Greydanus. Wij staan u ook graag te woord wanneer u de mogelijkheden voor opleiden met ons wilt verkennen.

Voor meer informatie over Plan Connectie leest u dit artikel en kun je contact opnemen met coördinator Meike Windhorst.