Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Postacademisch Onderwijs voor een Veerkrachtige Samenleving

Jezelf blijven uitdagen? Neem deel aan de gratis Leven Lang Ontwikkelen Week!

De wereld staat niet stil. Veranderingen en ontwikkelingen zijn aan de orde van de dag. Als professional is het dan ook essentieel om jezelf continu uit te dagen en verder te ontwikkelen. Je hele leven lang, ook ná afstuderen. Alleen zo blijf je van waarde en kun je blijvend een bijdrage doen aan onze veerkrachtige samenleving. Om jou te laten zien waar je je allemaal in kan laten bij- en nascholen bij de Radboud Universiteit, organiseren we vanaf nu vier keer per jaar de Leven Lang Ontwikkelen Week. 

De volgende editie staat gepland van 13 tot en met 17 juni. In deze week volg je geheel kosteloos en vrijblijvend webinars over verschillende cursussen, trainingen en opleidingen voor professionals van de Radboud Universiteit. Zo volg je op maandag de webinar Ruimte voor bewegen, waarin docenten prof. dr. Bert Steenbergen en prof. dr. Erwin van der Krabben je meer vertellen over hoe we o.a. door middel van de inrichting van de openbare ruimte mensen meer kunnen laten bewegen. Wil je graag kennismaken met scholingsmogelijkheden op het gebied van mindfullness? Woon dan de webinar van prof. dr. Anne Speckens en Nicole Schoonbrood bij! Meer weten over hoogbegaafdheid, dan is de lezing Hoogbegaafdheid in onderwijs en zorg op woensdag, verzorgd door drs. Mariska Poelman iets voor jou.

Het volledige programma bekijk je op deze pagina. Alle webinars worden online gegeven, zodat je vanaf thuis, je werkplek of zelfs onderweg mee kan luisteren. Zien we jou in de Leven Lang Ontwikkelen Week?

Zin in een leven lang ontwikkelen?

Wist je dat het vanaf 1 maart 2022 mogelijk is om STAP-budget aan de vragen bij Rijksoverheid? Deze subsidie van € 1000,- per jaar geeft werkenden en werkzoekenden de mogelijkheid zich verder te scholen en te ontwikkelen, om zo flexibel te blijven op de arbeidsmarkt. Je kunt het STAP-budget gebruiken voor verschillende cursussen en trainingen van het RadboudCSW! Zes keer per jaar heb je de mogelijkheid om STAP-budget aan te vragen. Een mooie kans om jezelf uit te dagen en iets nieuws te leren! Weten hoe je het STAP-budget moet aanvragen? Volg het stappenplan op de website.