Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Opleiders in Mens en Maatschappij

De Terugblik | Startweek GZ-opleiding

De rubriek De Terugblik staat stil bij evenementen die de afgelopen tijd door het RadboudCSW zijn georganiseerd. In de zomermaanden was het natuurlijk rustig maar de opleidingen zijn weer van start gegaan. Daarom dit keer: de startweek van de opleiding tot gz-psycholoog van 3 t/m 7 september.

 
  • Wat? De eerste week van september stond de start van de gz-opleiding centraal. In deze week staat kennismaking met elkaar en met de opleiding centraal. Inspirerende docenten verzorgen de eerste bijeenkomsten van de opleiding. De praktijkopleiders hadden de mogelijkheid om tijdens de intervisiebijeenkomst op vrijdag ervaringen met elkaar uit te wisselen en samen met hun opleideling echt de opleiding te ‘openen’. Traditiegetrouw werd de week afgesloten met een voorstelling. Dit keer genoten we van een lezing door Jos Burgers. In verband met het 95-jarig bestaan van de Radboud Universiteit was het thema ‘Change perspective’ met de gerichtheid op de cliënt/patiënt als rode lijn. 
  • Waar? In verschillende zalen in de Lindenberg en aansluitend in Lux.
  • Wie? Bevlogen docenten, gemotiveerde opleidelingen, geïnspireerde praktijkopleiders, enthousiaste medewerkers van RadboudCSW en genodigde participanten.