Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Postacademisch Onderwijs voor een Veerkrachtige Samenleving

Webinar Hoogbegaafdheid in Onderwijs en Zorg

Vergroot je inzicht met de Tweedaagse Hoogbegaafdheid in onderwijs en zorg!

banner Webinar Hoogbegaafdheid in Onderwijs en Zorg

Kinderen, adolescenten en volwassenen die (hoog)begaafd zijn ervaren regelmatig problemen op school, werk of in de omgang met anderen. Zo is het onderwijsaanbod nog te vaak onvoldoende aangepast op de behoeften van de (hoog)begaafde leerling. Dit leidt vaak tot problemen zoals verveling, onderprestatie, onaangepast gedrag, depressiviteit of uitval. In de tweedaagse cursus Hoogbegaafdheid in Onderwijs en Zorg leer je daarom, onder begeleiding van docent drs. Mariska Poelman, de uiteenlopende manifestaties van (hoog)begaafdheid en het herkennen ervan. 

Interesse? Woon de webinar Hoogbegaafdheid in onderwijs en zorg bij!

Heb je interesse in de cursus Hoogbegaafdheid in onderwijs en zorg en wil je graag meer weten? Ontdekken of de cursus iets voor jou is? Volg dan de webinar Hoogbegaafdheid in onderwijs en zorg in de Leven Lang Ontwikkelen Week. In een halfuur vertellen we je meer over het belang en de inhoud van de cursus. Uiteraard is er ook volop de ruimte om vragen te stellen. Deelname aan de webinar is geheel gratis, aanmelden kan via de knop hieronder.

Over de Leven Lang Ontwikkelen Week

Wil jij een betekenisvolle bijdrage kunnen blijven doen aan onze veerkrachtige samenleving? Dan is het belangrijk om jezelf te blijven uitdagen en ontwikkelen, je hele leven lang. Ook ná je studie. Zo leer je bij gedurende je loopbaan en blijf je flexibel op de arbeidsmarkt.

Om jou te laten zien waar je je allemaal in kan laten bij- en nascholen bij de Radboud Universiteit, organiseren we vier keer per jaar de Leven Lang Ontwikkelen Week. In deze weken krijg je de kans om korte, introducerende webinars te volgen over ons aanbod, kennis te maken met ons en de docenten en je vragen te stellen. Geheel kosteloos en vrijblijvend. De webinars zijn online te volgen.

Datum

25 oktober 2023
Docent: Drs. Mariska Poelman
Locatie: Online, via Zoom
Tijd:
16:30

Data

Woensdag 25 oktober van 16:30 tot 17:00 uur