Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Postacademisch Onderwijs voor een Veerkrachtige Samenleving

Webinar Duurzaamheid en Strategie

Daadwerkelijk aan de slag met duurzaamheid

Hoe operationaliseer en integreer je maatschappelijke doelen als duurzaamheid en verantwoordelijkheid in de strategie om daadwerkelijk impact te hebben? En hoe kun je jezelf en organisaties voorbereiden op wat komen gaat en zorgen dat we ons kunnen aanpassen aan – onvoorspelbare – toekomstige omstandigheden? Vaak missen we kennis en expertise om deze vraagstukken goed aan te pakken. Met de achtdaagse opleiding Duurzaamheid & strategie zet je daar grote stappen in. Je leert op een specifieke manier naar duurzaamheids- en verantwoordelijkheidsvraagstukken te kijken. Op zo’n manier dat je er – ondanks die onvoorspelbare toekomst – tóch effectief mee om kunt gaan en impact kunt hebben. Kortom, je gaat daadwerkelijk aan de slag met deze vraagstukken.

Interesse? Woon de webinar Duurzaamheid & strategie bij!

Heb je interesse in Duurzaamheid & strategie en wil je graag meer weten? Ontdekken of de opleiding iets voor jou is? Volg dan de webinar Duurzaamheid & strategie in de Leven Lang Ontwikkelen Week. In een uur vertellen we je meer over het belang en de inhoud van de opleiding. Uiteraard is er ook volop de ruimte om vragen te stellen. Deelname aan de webinar is geheel gratis, aanmelden kan via de knop hieronder.

Over de Leven Lang Ontwikkelen Week

Wil jij een betekenisvolle bijdrage kunnen blijven doen aan onze veerkrachtige samenleving? Dan is het belangrijk om jezelf te blijven uitdagen en ontwikkelen, je hele leven lang. Ook ná je studie. Zo leer je bij gedurende je loopbaan en blijf je flexibel op de arbeidsmarkt.

Om jou te laten zien waar je je allemaal in kan laten bij- en nascholen bij de Radboud Universiteit, organiseren we vier keer per jaar de Leven Lang Ontwikkelen Week. In deze weken krijg je de kans om korte, introducerende webinars te volgen over ons aanbod, kennis te maken met ons en de docenten en je vragen te stellen. Geheel kosteloos en vrijblijvend. De webinars zijn online te volgen.

STAP-budget

Wist je dat je voor deze cursus gebruik kunt maken van het STAP-budget? Kijk hier voor meer informatie en een stappenplan. Zorg dat je er op tijd bij bent, want voor STAP geldt op=op.

Datum

12 juni 2023
Docent: Dr. Anna Snel & Vincent Marchau
Locatie: Online, via Zoom
Tijd:
15:00

Data

Maandag 12 juni van 15:00 tot 16:00 uur.