Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Postacademisch Onderwijs voor een Veerkrachtige Samenleving

Webinar Organiseren voor een betere wereld

Start: 17 oktober 2022
Tijd: 16:30 uur
Locatie: via zoom
Voertaal: Nederlands
Docent: Jesper Hanssen
Duur: 0,50 uren
Kosten: € 0,00
STAP-budget: Nee

Organiseren voor een betere wereld | Leven Lang Ontwikkelen | Ontwikkeld door de Radboud Universiteit

Organiseren voor een betere wereld: hoe kunnen we bijdragen?

Mensen denken al eeuwen na over de manier waarop ze zich het beste kunnen organiseren. Het antwoord op deze vraag hangt onder andere af van wat je met organiseren wilt bereiken. Waar het eind 19e eeuw vooral ging om het verhogen van de productiviteit en efficiënte van de fabrieken, aangedreven door de nieuwste stoommachines, gaat het zo’n 150 jaar later om meer dan alleen productiviteit en efficiëntie. Je hoeft de krant maar open te slaan en de uitdagingen komen je tegemoet. Om enkele voorbeelden te noemen: de energietransitie, continuïteit van de zorg, veiligheid & ondermijning, te hoge concentraties stikstof, haperende logistieke ketens, duurzame inzetbaarheid en dat allemaal in de context van een krappe arbeidsmarkt, hoge inflatie in een vol landje. Kenmerkend voor veel van deze opgaven is dat organisaties het niet alleen kunnen. Samenwerking met andere organisaties, overheden, consumenten en burgers is vaak hard nodig. Centraal in de webinar Organiseren voor een betere wereld staat de vraag hoe organisaties en netwerken zich kunnen organiseren om zo bij te dragen een betere wereld. 

Interesse? Neem deel aan deze webinar Organiseren voor een betere wereld! 

Eerst kijken of een bedrijfskundige opleiding iets voor jou is? Neem dan deel aan de webinar van Jesper Hanssen op maandag 17 oktober. Na afloop is er volop de mogelijkheid om vragen te stellen. Heb je interesse en wil je graag deelnemen? Meld je dan aan via de knop 'aanmelden'. Deelname aan de webinar in de Leven Lang Ontwikkelen Week is geheel gratis.

Over Radboud Management Academy

Jouw vermogens als professional verder ontwikkelen, daar staan wij voor. Door jou vanuit de managementwetenschappen een relevant perspectief op organisaties en de wereld aan te bieden. En het vermogen om er vanuit dat perspectief invloed op uit te oefenen en jouw (persoonlijk) leiderschap verder te ontwikkelen. Daarmee dragen wij bij aan de ontwikkeling van verantwoordelijke professionals voor een duurzame samenleving.

Over de Leven Lang Ontwikkelen Week 

Wil jij een betekenisvolle bijdrage kunnen blijven doen aan onze veerkrachtige samenleving? Dan is het belangrijk om jezelf te blijven uitdagen en ontwikkelen, je hele leven lang. Ook ná je studie. Zo leer je bij gedurende je loopbaan en blijf je flexibel op de arbeidsmarkt.
 
Om jou te laten zien waar je je allemaal in kan laten bij- en nascholen aan de Radboud Universiteit organiseren we vier keer per jaar in de Leven Lang Leren Week. In deze weken krijg je de kans om korte, introducerende webinars te volgen over ons aanbod, kennis te maken met ons en de docenten en je vragen te stellen. Geheel kosteloos en vrijblijvend. De webinars zijn online te volgen.

Gebruik het STAP-budget voor jouw opleiding 

Wist je dat je voor een opleiding gebruik kan maken van het STAP-budget? Deze subsidie van € 1000,- per jaar geeft werkenden en werkzoekenden de mogelijkheid zich verder te scholen en te ontwikkelen, om zo flexibel te blijven op de arbeidsmarkt. Vanaf 1 juli 10:00 uur kun je STAP-budget aanvragen voor deze cursus bij het UWV. Wees er snel bij, want op=op. Weten hoe? Bekijk het stappenplan op deze pagina!

Meer weten?

  • Heb je een vraag over de webinar Organiseren voor een betere wereld? Stel deze via onderstaande knop, of neem telefonisch contact op met coördinator van de LLO Week Ava Kam (tel: 024 - 361 61 63).
  • Wil je meer weten over de opleidingen van Radboud Management Academy? Bekijk dan de website.