Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Postacademisch Onderwijs voor een Veerkrachtige Samenleving

Leven Lang Ontwikkelen

Banner LLO-week | 12 tot 16 juni 2023

Waarom stoppen met leren?

Wil jij een betekenisvolle bijdrage kunnen blijven doen aan onze veerkrachtige samenleving? Dan is het belangrijk om jezelf te blijven uitdagen en ontwikkelen, je hele leven lang. Ook ná je studie. Wil je al heel lang die ene cursus of opleiding volgen die jou helpt binnen jouw loopbaan? Dit is het moment! Ontvang €1.000,- STAP-subsidie voor een cursus of opleiding bij de Radboud Universiteit!

Om jou te laten zien waar je je dan precies in kan laten bij- en nascholen, organiseert de Radboud Universiteit vier keer per jaar de Leven Lang Ontwikkelen Week. In deze weken krijg je de kans om korte, introducerende webinars te volgen over ons aanbod, kennis te maken met ons en de docenten en vragen te stellen. Geheel kosteloos en vrijblijvend. De volgende Leven Lang Ontwikkelen Week vindt plaats van 12 t/m 16 juni. Nieuwsgierig naar het programma? We houden je graag op de hoogte!

 

Opening met gratis lunchlezing

Portret Willem ElbersOp 8 juni opent sociaal wetenschapper Willem Elbers de Leven Lang Ontwikkelen Week met een gratis lunchlezing over duurzaamheid en communities. Elbers staat aan het roer van de AMID Community Building, een innovatief programma dat bedrijven begeleidt om te werken vanuit de Sustainable Development Goals (SDG's). Via het gouden recept van wat ook maatschappelijke bewegingen als MeToo en Black Lives Matter zo succesvol maakt: ‘change from within and below’. Zo helpt hij nu met zijn team farmacieconcern Johnson & Johnson bij het opzetten van een SDG-gemeenschap. Lees meer.

 

 

STAP-budget

Wist je dat het vanaf 1 maart 2022 mogelijk is om STAP-budget aan te vragen bij Rijksoverheid? Deze subsidie van € 1000,- per jaar geeft werkenden en werkzoekenden de mogelijkheid zich verder te scholen en te ontwikkelen, om zo flexibel te blijven op de arbeidsmarkt. Je kunt het STAP-budget gebruiken voor verschillende cursussen en trainingen van de Radboud Universiteit! Zes keer per jaar heb je de mogelijkheid om STAP-budget aan te vragen. Dien je aanvraag in vóór het eerstvolgende tijdvak, vanaf 1 juli 2023 om 10:00 uur. We raden je aan om je aanvraag zo snel mogelijk te doen. Het budget is beperkt en op = op. Weten hoe? Volg het stappenplan

Leven Lang Ontwikkelen bij de Radboud Universiteit

De Radboud Universiteit is een betrouwbare leeromgeving waar mensen zich samen kunnen blijven ontwikkelen. Naast het onderwijsaanbod van het Radboud Centrum Sociale Wetenschappen biedt de universiteit nog een brede waaier aan (andere) disciplines.Radboud Academy brengt jaarlijks gemiddeld 750 cursussen, trainingen en lezingen gericht op de diverse vakgebieden voor je samen. Of je nu science based kennis wilt opdoen, praktische vaardigheden wilt bijspijkeren of nieuwe inzichten wilt verwerven met vakgenoten. Verruim je blik met ons rijke palet aan bij- en nascholing en blijf van betekenis in deze snel veranderende samenleving!