Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Postacademisch Onderwijs voor een Veerkrachtige Samenleving

Bij- en nascholingsaanbod

Gezondheid
De 100 uurs basiscursus Cognitieve Gedragstherapie bestaat uit de cursussen Inleiding in de gedragstherapie en Stemmings-, angst- en somatoforme stoornissen uit de GZ-opleiding van de Radboud Universiteit.
Accreditatie: Accreditatie wordt ingediend bij de VGCT
Gezondheid
"Ik vond het een hele fijne cursus en een verademing in de manier waarop dit werd aangeboden en waarbij we vooral mochten gaan oefenen en prutsen. Ik heb voor het eerst in tijden tijdens een cursus niet zo de druk om te presteren gevoeld. Geweldig en nuttig!"
Oud-deelnemer
Accreditatie: VGCt, Register Schematherapie, FGzPT
Gezondheid
“Werken met mensen met ernstige en complexe problematiek kan soms moeilijk en zwaar zijn, maar ook heel mooi en dankbaar. Er is moed, dapperheid en doorzettingsvermogen voor nodig, zowel voor de cliënt als voor de therapeut. Ons vak is daarmee nooit af, maar een proces van blijven leren.”
Docent Eveline Timmermans-Lenders
Accreditatie: VGCt, Register Schematherapie, FGzPT

Startdata

Een betere wereld
‘The AMID Leadership Programme offers the latest evidence and appropriate learning environment for senior professionals and policy makers. I am sure you will feel energized after these sessions to increase the development impact of your oganization’
Prof. dr. Dirk-Jan Koch

Startdata

Een betere wereld
“I have seen first-hand how the Masterclasses have enabled a collective learning and exchange process in my team. This has resulted in a valuable critical look at our role and the roles played by others."
Frank Aalderinks, Head of philanthropy at ABN AMRO, MeesPierson

Startdata

Gezondheid
Accreditatie: NVRG (33pt), NVO / NIP-K&J (20pt), FGzPt (36pt) en SKJ (via NVO) (20pt)

Startdata